> By Pinja: Autumn leaves
.
.

torstai 18. syyskuuta 2014

Autumn leaves

a1a2a3a4a9a5a8a7a10a6 Moi!

Tänään vietän täällä vapaapäivää harkoista, joten sain kerrankin otettua tuolla ulkona kuvia. Viikonloppuna on kisat Vierumäellä, jonka takia siis sain tosiaan sen lomapäivän tänään pitää.

Ulkona on ihanan värikästä ja se näkyy kivasti noissa kuvissa, varmasti kyllä vielä värikkäämpää tulee kyllä tässä syksyn mittaan. Syksy on muutenkin kivaa aikaa, ennen kun tulee ne kylmät ilmat ja tyhmät sateet. Tykkään muutenkin pukeutua syksyisiin vaatteisiin ja putoilevat lehdet on tosi kivan näkösiä kun kävelee esim kouluun aamuisin.

Nyt on sitten koeviikko tässä juuri lopuillaan, tänään oli viimeinen koe. Ei mulla tosiaan ollut tässä koeviikossa kun vaan se 2 koetta, kun muilla oli ehkä se joku 4-5.. No sain ainakin keskityttyä niihin kokeisiin paremmin (en sitten tiedä teinkö sitä, hehe..)

Ainiin kävin muuten Ideaparkissa vähän shoppailemassa, kiinnostaisiko jonkinmoinen ostospostaus? Seuraavana postauksena taidankin julkaista tänne blogin puolelle yhden coverin, jonka latasin jo tänään Youtubeen. Katsotaan myös tuleeko Vierumäeltä mitään kuvamatskua, sen näkee sitten.

Kivaa loppuviikkoa! :)

3 kommenttia:

 1. Tottakai kiinnostaa ostospostaus!! Ja ihania kuvia :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep no katotaan jos saisin tehtyä! Ja kiitos!:)

   Poista
 2. Mahtavat kuvat :) ja ostospostaukset on aina kivoja

  VastaaPoista