> By Pinja: SM2015
.
.

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

SM2015

k4k1k2k3k5k7k6k9k8 Moi ja terveisiä Tikkurilasta!

Tästä postauksesta saatattekin löytää syyn, miksi en oo postannut tänne pitkään aikaan. Kauden tärkeimmät kisat on siis nyt takana, ja on mahtavaa lähteä joululomille kaiken kiireen ja jännityksen takaa!

Perjantaina meillä starttasi SM-kisojen lyhytohjelmat, ja oltiin ohjelmien jälkeen siskon Joannan kanssa tosi hyvissä asemissa. Omassa ohjelmassa sattui paha virhe viimeisessä hypyssä, mutta olin silti neljäntenä, ja se kelpasi mulle tosi hyvin. Joanna teki ihan mahtavan lyhkärin, ja oli sitten tokana perjantain jälkeen. 

Lauantaina oli sitten vapaaohjelmat, joita innolla ja hieman jännittyneenä odotin. Ohjelma ei kuitenkaan ihan niin hyvin mennyt mitä olin toivonut, joten putosin neljännestä kuudenneksi, joka vähän ehkä jäi harmittamaan, kun neljänteen sijaan oli vaan piste eroa. Muutenkin perjantaina tuntu että kaikki laittoi esim. tuloksiinkin eri sosiaalisiin medioihin myös mut mukaan ns. kolmen kärjen lisäksi, koska oli varmasti mielenkiintoista seurata miten sisarukset pärjää, mutta kuudentena mua ei enää oikeestaan voinut lisätä sen kolmen kärjen jatkoksi. Mutta en tietenkään ole mitenkään pettynyt näihin kisoihin, sillä SM-kuudes on mulle tosi hieno saavutus! Lisäksi tais olla aika lähellä että mut olis lähetetty PM-kisoihin, mutta eipä se mun tavoite tälle kaudelle todellakaan ollut. Niin ja ei pidä unohtaa muuten sitäkään, että Joanna sai siis lopulta SM-pronssia!!

Sain myös kuulla tutuilta jotka oli seuraamassa kisoja, että oon kehittynyt kovasti. En ehkä oo tajunnut sitä ite, mutta kai se sitten on totta, ainakin oon saanut tällä kaudella aika hyviä pisteitä kisoissa. Oli myös tosi mielenkiintoista, kun tosi moni tuli puhumaan ja onnittelemaan suorituksen jälkeen, vaikka olin omasta mielestäni 'vasta' SM-kuudes. Ehkä sitä sijoitusta alkaa tässä vähän jälkikäteen jo arvostaa enemmän.

Meistä muuten tehtiin jotain juttua Taitoluistelu -lehteen Joannan kanssa, saa nähdä kuinka iso vai pieni juttu siihen lopulta päätyy. Aamulehdessä oli myös juttu kisoista perjantaina ja lauantaina, tarkkasilmäset saatto sen huomatakin. 


Mutta nyt yritän tajuta sen, että joulu on ihan parin päivän päästä. Toivottavasti te vietätte ihanan ja rentouttavan joulun!! :)


2 kommenttia:

  1. Oon oikeesti Pinja tosi ilonen sun puolesta! Miten oot vammojen kautta päässy takasin sille tasolle mis sm-noviiseissa olit:) Itellä viel edessä ne toiset valinnat:D mut hyvää ja rentoisaa joulua vaa sinnekin!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sanna, ihana kuulla!! <3 tsemppii sulle tokiin valintoihi ja hyvää jouluu sinne päi kans! :)

      Poista