> By Pinja: Kohti kesää
.
.

perjantai 18. toukokuuta 2018

Kohti kesää

j2
j3J1j4j5j6
Moi!

Hetken aikaa tuntui että kouluhommat etenee sujuvasti, ja niinhän ne etenikin. Mutta sitten kun tentit lähestyi, iski taas se tuttu stressi ja meinasi riistää kaiken vapaa-ajan ja jutut, mitä oikeasti piti tehdä. Nyt onneksi tällä viikolla sain tentit purkkiin, viimeiset tunnit käytyä ja tehtävät palautettua, ja olo on kyllä niiiin helpottunut!

Opiskelusta muihin juttuihin, vappu meni mukavasti täällä Oulussa. Mulla oli täällä ensimmäinen opiskelijavappu, ja kävinkin ulkoiluttamassa haalareita sekä vierailemassa Kärppien kultajuhlissa (kannustan silti Tapparaa). Lisäksi sitten ostettiin simaa ja munkkeja, ja nautittiin niitä sitten vapun kunniaksi. Käväistiin tuossa myös Tampereella näkemässä mun perhettä, mummia ja kavereita. Siskolla oli perinteiset vappusynttärit, tosin nyt hieman vapun jälkeen mun pyynnöstäni, ja mukavaa oli! Kyllä huomaan sen, miten on rentouttavaa saada nähdä perhettä ja kavereita aina pitkän ajan jälkeen.

Vein myös äidille äitienpäivälahjan jo etukäteen, kun en äitienpäiväviikonloppuna Tampereelle takaisin lähde. Maalasin kesäisen taulun, tein pienistä helmistä 3D-liskoavaimenperän ja leivoin mustikkamuffinsseja, jotka kuljetin täältä Oulusta Tampereelle rasiassa ja perillä Tampereella lisäsin vielä muffinsseihin söpöjä auringonvarjoja. Äiti kyllä tykkäsi! :D


Nyt sitten lomailen tässä muutaman päivän, ja ensi viikon keskiviikkona aloitan kesätyöt marjanmyyjänä. Saa nähdä, millainen kesä on luvassa siinä pestissä! Innolla kyllä odotan, vaikkakin lomaa ei tänä kesänä juurikaan tule.

Mutta tälläisiä kuulumisia tällä kertaa!

: Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti